21.04.17

BUS 2017. – Budućnost ugodnog stanovanja 2017.

U želji edukacije studenata o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje, Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS) i ove godine organizira (šesti po redu) seminar "BUS 2017. - Budućnost ugodnog stanovanja 2017., koji će se održati 6. svibnja 2017. na Arhitektonskom i Građevinskom fakultetu u Velikoj predavaoni (VP).

Svrha cjelodnevnog besplatnog seminara je upoznavanje studenata s najaktualnijim tehnologijama i temama putem predavanja eminentnih sveučilišnih profesora i stručnjaka iz sektora gospodarstva te povezivanje različitih tehničkih struka, šire akademske zajednice i stručnjaka iz raznih područja znanosti i industrije. Na taj način seminar, uz priliku za učenje putem zanimljivih predavanja, predstavlja priliku i za povezivanje putem direktne komunikacije tijekom stanki.

Tijekom cjelodnevnih predavanja, studenti i sudionici će imati priliku dobiti informacije o aktualnim trendovima na području energetike i održive gradnje, kao i uvid u razne tehnološke pristupe i rješenja, njihovu primjenu u industriji te se naposljetku upoznati s uspješnim primjerima iz prakse.

Program događanja pogledajte OVDJE.

 
seminar