• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

28 stručnih publikacija i priručnika, on-line narudžba te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
21.07.17
 

Pogledajte Godišnji izvještaj o radu ODRAZ-a za 2016. godinu

O brojnim ODRAZ-ovim aktivnostima i postignućima u 2016. godini saznajte u godišnjem izvještaju koji smo pripremili.

 #OdraziSe
 
21.07.17
 

Radionice pisanja projektnih prijedloga za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u programu Erasmus+, za natječaj 2018.

Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije i ove godine organizira ciklus dvodnevnih radionica za pisanje projektnih prijedloga u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao pripremu za nadolazeći natječaj Erasmus+ u 2018. godini. Radionice će se održati u Zadru (rujan) i Vukovaru (listopad).

 radionica
 
21.07.17
 

ACT Grupa započela s mapiranjem aktivnih društvenih / socijalnih poduzetnika

ACT Grupa iz Čakovca planira do kraja rujna 2017. napraviti malo dublje istraživanje hrvatskih društvenih / socijalnih poduzetnika, kako bi formirali prvu on-line evidenciju (sukladno kriterijima Strategije razvoja DP 2015.-2020.) te istražili njihove potrebe za umrežavanjem, suradnjom, poslovnom i financijskom podrškom. Ako spadate u tu skupinu, odvojite minutu vremena i upišite svoje osnovne kontakt informacije u bazu koju su pripremili.

 društveno poduzetništvo
 
19.07.17
 

Pokretanje Europskog dana održivih zajednica

22. rujna 2017. EGSO održava konferenciju za pokretanje Europskog dana održivih zajednica. Cilj konferencije je angažirati kreatore politike i dionike EU na području klimatskih promjena i održivosti.

 EGSO
 
18.07.17
 

Pokrenut Portal za sprječavanje nastanka otpada

Hrvatska agencija za okoliš i prirodu pokrenula je Portal za sprječavanje nastanka otpada koji će služiti građanima, udrugama, poslovnim subjektima, jedinicama lokalne samouprave te ostalima zainteresiranima kao mjesto za razmjenu informacija, iskustva i primjera dobrih praksi u sprječavanju nastanka otpada.

 otpad
 
13.07.17
 

Objavljen Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina

Poziv je upućen neprofitnim organizacijama koje su usmjerene na rad sa socijalno osjetljivim, ranjivim i marginaliziranim skupinama, osobama s odobrenom međunarodnom zaštitom, bivšim zatvorenicima, te one usmjerene radu sa starijim osobama i beskućnicima. Rok za prijavu je 11. kolovoza 2017. u 12 sati.

 natječaj
 
13.07.17
 

Poziv na radionicu "Podrška u pripremi LIFE projektnog prijedloga"

LIFE program Hrvatska, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, kao Nacionalna kontakt točka za Program LIFE organizira radionicu "Podrška u pripremi LIFE projektnog prijedloga". Radionica će se održati 20. srpnja 2017., s početkom u 8:30 sati u Zagrebu, a o točnoj lokaciji bit ćete pravodobno obaviješteni.

 natječaj