• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

31 stručna publikacija i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
19.03.19
 

Predstavili smo projekt OdraziSeZnanjem studentima Grafičkog fakulteta!

Nakon Ekonomskog fakulteta, 18. i 19. ožujka 2019. posjetili smo Grafički fakultet na kojem smo u sklopu kolegija "Tisak i dizajn" i "Digitalni multimedij" studentima predstavili projekt "OdraziSeZnanjem-pokreni zajednicu" i mogućnost sudjelovanja u projektu kroz primjenu metode društveno korisnog učenja, putem koje se studentima omogućava da tijekom ljetnog semestra radom u udrugama svoja znanja i vještine stečene kroz studij primjene u stvarnom životu te izravno doprinesu razvoju zajednice.

 OdraziSeZnanjem
 
18.03.19
 

ODRAZ sudjelovao na panel raspravi o Agendi 2030 u Bruxellesu

5. ožujka 2019. rumunjska platforma FOND organizirala je panel raspravu pod nazivom "Unapređenje provedbe Programa za održivi razvoj 2030. kroz suradnju više aktera" koji se održao u Stalnom predstavništvu Republike Rumunjske pri EU-u u Bruxellesu.

 ODRAZ-ove vijesti
 
15.03.19
 

Predstavljanje projekta OdraziSeZnanjem studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji pohađaju kolegije "Menadžment neprofitnih organizacija" i "Interaktivna marketinška komunikacija", 14. ožujka 2019. predstavili smo projekt #OdraziSeZnanjem -pokreni zajednicu te mogućnost sudjelovanja i stjecanja praktičnog iskustva kroz rad u 11 udruga u kojima će se provoditi metoda društveno korisnog učenja (DKU-a) tijekom ljetnog semestra 2018./19.

 #OdraziSeZnanjem
 
14.03.19
 

Otvorene prijave za program Social Impact Award Hrvatska

Social Impact Award je program koji mladim timovima omogućuje razvoj poslovnih ideja, bespovratna financijska sredstva te sudjelovanje na SIA Summitu u Kijevu! Prijave su otvorene do 1. svibnja 2019.

 natječaj
 
12.03.19
 

Poziv na javno predstavljanje izvještaja Svjetske banke: Ulaganje u jednake mogućnosti za sve / Analiza rodne ravnopravnosti u Hrvatskoj

Pozivamo vas na prezentaciju i raspravu o izvještaju Svjetske banke "Investiranje u jednake mogućnosti za sve: analiza rodne ravnopravnosti u Hrvatskoj" u petak, 22. ožujka 2019. u 11:00 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1 / I, Zagreb. Skup se održava pod pokroviteljstvom Višnje Ljubičić, pravobraniteljice za ravnopravnost spolova. Sudjelovanje prijavite najkasnije do 20. ožujka.

 javno predstavljanje
 
12.03.19
 

Poziv na humanitarnu večer stand-up komedije

Zaklada SOLIDARNA u sklopu fonda "Desa i Jerko Baković" organizira humanitarnu večer za pokrivanje stipendija kojima pruža financijsku, materijalnu i stručnu podršku školovanju siromašne djece i mladih. Humanitarna večer stand-up komedije nazvane "Top lista regionalista" održat će se u dvorani kina Europa u Zagrebu, u ponedjeljak 1. travnja, s početkom u 19 sati.

 događanja
 
11.03.19
 

Održan drugi trening-blok ˝Škola za dobro upravljanje i participativni razvoj˝

28. veljače i 1. ožujka 2019. u prostoru Zajednice tehničke kulture u Kutini je održan drugi trening-blok programa ˝Škola za dobro upravljanje i participativni razvoj˝, namijenjen predstavnicima udruga i javnog sektora s područja Kutine. Ukupno 25 sudionika upoznalo se s planiranjem lokalnog razvoja, elementima strateškog plana, važnošću procjene potreba u zajednici, oblicima građanske participacije i načinima informiranja građana o radu udruga.

 ODRAZ-ove vijesti