• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
22.10.20
 

Otvorene prijave za konferenciju "Planiranje nemotoriziranog prometa - jučer, danas, sutra"

Ne propustite završnu konferenciju projekta "Održiva sigurnost nemotoriziranog prometa u urbanim sredinama" posvećenu temi sigurnosti pješačkog i biciklističkog prometa, koja će se održati 17. studenog 2020. od 10 do 13 sati na online platformi ZOOM. Konferenciju organizira ODRAZ u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti iz Zagreba i udrugom Sindikat biciklista. Rok za prijavu: 13. studeni 2020.

 SigurnoNaVlastitiPogon
 
22.10.20
 

Održan 3. PIIP Forum u okviru projekta ZgAktiv

U Zagrebu je 21. i 22. listopada 2020. održan 3. PIIP Forum, dvodnevna radionica razmjene ideja i pripreme projekata. 10-ak sudionika s područja Grada Zagreba (predstavnici udruga, škola, ustanova i ZICER-a) na radionici je razradilo projektnu ideju na temu mladih. Predstavljeni su najavljeni natječaji iz ESF-a i ITU-a.

 ZgAktiv
 
21.10.20
 

Online radionica o mobilnosti i utjecaju prometa na čovjeka

Udruga Sindikat biciklista poziva studente/ice i mlade stručnjake/inje na online edukativnu radionicu o mobilnosti i utjecaju prometa na čovjeka, koja će se održati 26.10.2020. putem ZOOM aplikacije, od 14 do 16 sati. Radionica je besplatna i namijenjena studentima/cama prometnih znanosti, urbanizma, arhitekture i slično te mladim stručnjacima/kinjama. Rok za prijavu: 25. listopada 2020.

 SigurnoNaVlastitiPogon
 
21.10.20
 

Održana završna konferencija projekta ZgAktiv

21. listopada 2020. u Zagrebačkom inovacijskom centru i putem platforme ZOOM je održana završna konferencija projekta ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla. Cilj projekta je povećanje zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada na području grada Zagreba.

 ZgAktiv
 
21.10.20
 

Otvoren natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine

Volonterski centar Zagreb poziva sve neprofitne organizacije koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije, te im tako iskažu dodatno priznanje. Rok za prijavu je 2. studeni 2020.

 n
 
19.10.20
 

Održan peti trening-blok Akademije održivog razvoja za nastavnike

U sklopu projekta "Razmišljajmo održivo - učimo mlade za održivi razvoj" 16. i 17. listopada 2020. održan je peti trening-blok Akademije održivog razvoja za nastavnike u Zlatnoj Gredi. 30 nastavnika iz škola partnera sudjelovalo je na radionici o upravljanju sukobima i posjetilo primjere dobre prakse.

 raz
 
15.10.20
 

Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je treći Natječaj iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za provedbu Podmjere 4.4. "Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena" - provedba tipa operacije 4.4.1 "Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša".

 natječaj