• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
01.12.20
 

Inovativni pristupi učenju o održivom razvoju u školama

Pozivamo nastavnike osnovnih i srednjih škola, predstavnike organizacija civilnog društva te ostale zainteresirane da nam se pridruže online u četvrtak 10. prosinca 2020. od 13 do 16 sati na skupu o inovativnim pristupima učenja i poučavanja o održivom razvoju u školama. Na skupu ćemo predstaviti nekoliko primjera primjene novih pristupa učenju o održivom razvoju te ćemo razgovarati sa znalcima o školi budućnosti i obrazovanju za održivi razvoj.

 RazmisljajmoOdrzivo
 
23.11.20
 

Otvorene prijave za treću generaciju polaznika i polaznica Akademije poslovnih vještina

Otvorene su prijave za sudjelovanje u trećoj generaciji jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora. Program će odvijati od prosinca 2020. do lipnja 2021. kroz 13 online edukacija.

 natječaj
 
23.11.20
 

Raspisan KEEP - Poziv za iskaz interesa za suradnju na razmjeni znanja i iskustava

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je Poziv za iskaz interesa za suradnju s Nacionalnom zakladom i Zakladom Anna Lindh (ALF) za suradnju u području izobrazbe i razmjene znanja na Euro-Mediteranu kroz Program izobrazbe u IMPACT: Euro-Mediteranskoj akademiji za filantropiju i društveni razvoj. Odobrit će se po jedna prijava iz 41 zemlje uključene u ALF- ukupno do 41 podrška. Rok prijave: 11. prosinca 2020.

 natječaj
 
23.11.20
 

Otvorene prijave na dvije online radionice: Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja organizacija civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva otvorila je na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr mogućnost prijave na online radionicu Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva koju će 1. prosinca 2020. od 10 do 12 sati održati ACT grupa iz Čakovca i Dkolektiv iz Osijeka.

 radionica
 
17.11.20
 

Održana konferencija "Planiranje nemotoriziranog prometa - jučer, danas, sutra"

Završetak projekta "Održiva sigurnost nemotoriziranog prometa u urbanim sredinama" koji smo provodili u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti, udrugom Sindikat biciklista i švicarskim partnerom Pro Velo, obilježen je 17. studenog 2020. online konferencijom posvećenoj sigurnosti pješačkog i biciklističkog prometa.

 SigurnoNaVlastitiPogon
 
16.11.20
 

Natječaj za europsku nagradu za društvene inovacije - SozialMarie za 2021.

Otvoren je 17. po redu natječaj SozialMarie - Prize for Social Innovation, jednu od najstarijih i najuglednijih europskih nagrada za društvene inovacije.Provodite li projekt koji se hvata u koštac s aktualnim društvenim izazovima i pritom primjenjuje inovativna rješenja? Prijavite se do 19. siječnja 2021.

 natječaj
 
13.11.20
 

Pregled Slike tržišta rada u gradu Zagrebu u 2020.

Pogledajte pregled Slike tržišta rada u gradu Zagrebu u 2020., koju je pripremilo Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Grada Zagreba, kao aktivnost u projektu ZgAktiv.

 ZgAktiv