• Naslovnica

Javne politike

ODRAZ aktivno doprinosi oblikovanju i praćenju provedbe javnih politika.

saznajte više

Edukacija

Programi provjereni u višegodišnjoj primjeni kontinuirano se prate i usklađuju s potrebama njihovih korisnika.

saznajte više

Publikacije

33 stručne publikacije i priručnici te preko 600 naslova u našoj knjižnici.

saznajte više
28.09.20
 

Poziv na modularni trening o javnim politikama i održivom razvoju u Splitu

Pozivamo vas na modularni trening o javnim politikama, načelima i ciljevima održivog razvoja i njihovoj provedbi na lokalnoj razini koji će održati 7. listopada, 3. i 11. studenog 2020. u Splitu. Trening je namijenjen državnim i javnim službenicima te kreatorima politika u svrhu jačanja kapaciteta i proširivanja znanja o načelima održivog razvoja na području grada Splita. Rok za prijavu je 6. listopada 2020.

 
 
25.09.20
 

Poziv na radionice o Ciljevima održivog razvoja i njihovoj provedbi na lokalnoj razini

Pozivamo vas na radionice o Ciljevima održivog razvoja i njihovoj provedbi na lokalnoj razini koje će se održati u Splitu, 5. listopada i 2. studenog 2020. od 11 - 15 sati u Vijećnici Senata Sveučilišta u Splitu. Cilj radionica je povećati kapacitete lokalnih dionika i raditi na prepoznavanju i boljem uključivanju i dogovoru oko provedbe COR u Splitu. Rok za prijavu je 30. rujna 2020.

 ODRAZ-ove vijesti
 
25.09.20
 

Javne potrebe u kulturi Grada Zagreba za 2021.

Javne potrebe u kulturi za koje se sredstva osiguravaju iz proračuna Grada Zagreba kulturne su djelatnosti i poslovi, akcije i manifestacije u kulturi od interesa za Grad Zagreb, a koje Grad programom utvrdi kao svoje javne potrebe i one koje su utvrđene posebnim zakonom. Prijave se podnose do 19. listopada 2020.

 natječaj
 
25.09.20
 

Posljednja prilika da postanete dobitnik EGSO-ove Nagrade za građansku solidarnost posvećene borbi protiv koronavirusa

Za sudjelovanje u natječaju, čiji je cilj nagraditi po jedan projekt iz svake države članice EU-a i Ujedinjene Kraljevine, možete se prijaviti do 30. rujna. Europski gospodarski i socijalni odbor (EGSO) poziva organizacije civilnog društva, privatna poduzeća i pojedince iz Europske unije i Ujedinjene Kraljevine da prijave svoje projekte na natječaj za ovu posebnu Nagradu za građansku solidarnost, koja je u srpnju pokrenuta kao jednokratna zamjena za najpoznatiju EGSO-ovu godišnju nagradu,

 natječaj
 
22.09.20
 

Moj pogled na ciljeve održivog razvoja - nagradni natječaj za učenike srednjih škola

Povodom obilježavanja Europskog tjedna održivog razvoja, pozivamo učenike srednjih škola na sudjelovanje u nagradnom natječaju "Moj pogled na ciljeve održivog razvoja". Budite kreativni i maštoviti te nam crtežom, akvarelom ili u nekoj drugoj tehnici prikažite svoje viđenje jednog od 17 ciljeva i osvojite vrijedan poklon paket. Rok za prijavu: 30. listopada 2020.

 RazmisljajmoOdrzivo
 
22.09.20
 

Otvorene prijave za Zeleni pojas 2020.!

Sedmu godinu zaredom INA pokreće natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata. Natječaj je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj koji svoje ideje i projekte mogu prijaviti do 16. listopada u ponoć.

 natječaj
 
18.09.20
 

Počeo Europski tjedan održivog razvoja 2020.!

Počeo je šesti Europski tjedan održivog razvoja (ETOR), koji se ove godine iznimno održava od 20. do 26. rujna, a proširen je i na događaje i aktivnosti koje se odvijaju od 18. rujna do 8. listopada. Obilježava se diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja. ODRAZ, koordinator ove europske inicijative u Hrvatskoj, zahvaljuje svima koji su se aktivno uključili i podsjeća sve zainteresirane da to još uvijek mogu učiniti do 8. listopada.

 BudimoOdrživi